Blogissa seurataan allekirjoittaneen elämää rouvana ja äitinä.

23. maaliskuuta 2017

391 pv Vaimona - Postin tuo, postin tuo..

Tarkkaavainen laadunvalvoja työssään!
..postin tuo Pate jokaisen luo.
Viimeisten viikkojen rahapussinkevennystä tässä vaan harrastetaan.

Meille `tipahti postiluukusta` kolme pakettia samaan aikaan. Kaksi Jollyroomilta ja yksi Vauvatalo Johannalta.

Tärkeimmät ensin eli Maxi-Cosin kaukalo. Huh tämä menikin aika viimetippaan, tai no lopulta sitten ei, koska nythän se on vain asennusta vaille valmiina.
Tosiaan tilasin tuotteen Jollyroomin kautta, (mun milestä ne sivut on hyvät ja selkeät, mika on aika isona kriteerinä mun nettishoppailulle) jälkikäteen luin arvosteluja, kuinka lähettäminen on kestänyt jopa 2kk.. Pieni hikipisara nousi otsalle, mutta eipä huolta. Paketti oli noudettavissa ostopäivästä viikossa. Tässä hektisessä yhteiskunnassa se viikkokin tietysti voi tuntua kovin pitkältä ajalta.

Joo ja tilausta tehdessä meinasi turhamaisuus ottaa vallan, olisin nimittäin halunnut hiekanvärisen kaukalon, enkä mustaa. Mutta pakettitarjous kaukalosta ja telakasta oli onneksi liian houkutteleva ja kotiin kannettiin yhteispaketissa tämä kombo. Ja tyytyväinen olen, päätökseeni. Olen liikkeessä vaunujen oston yhteydessä kokeillut kaukaloa ja se on niin ihanan keveä. Kuten nyt näin kotioloissakin tuntuu olevan, ettei kaupassa ollut huijausversiota näytillä. :)
Toisen paketin sisältöön samasta yrityksestä en vielä sekoa, koska ne on sitten lastenhuoneen sisustustavaraa, ja niistä haluan kertoa, kun se vauvanurkkaus saadaan valmiiksi.

Stokken TrippTrapp tuli ostettua siistikuntoisena käyettynä nettikirpputorilta. Joten sitten päätin tuhlata ylijääviä rahoja uuteen Newborn Set - lisäosaan. Olin katsellut niitäkin käyettynä. Mutta jos uuden ja käytetyn ero on vain 20eur, hyvässä tapauksessa pienempi koska myyntihinnat eivät sisältäneet postikuluja ei mielestäni ollut mitään järkeä käytettyä tuotetta ostaa. Toisaalta tämä kertoo sen, että tuotteella on hyvä jälleenmyyntiarvo.

Lisäosan ostin Vauvatalo Johannalta.  Kaikilla nettisivuilla, joista tuotetta katselin oli tuote saman hintainen ja taisi tulla ilman postikuluja, mutta osa sivuista oli ihan käsittämätöntä sekamelskaa. (ostopäätöksessäni painottui selvälukuisimmat nettisivut) Täältä nettikaupasta tuote tuli kahdessa päivässä, että eipä sitä tarvinnut hetkeäkään odotella. Tyytyväinen olen palvelun nopeuteen, itseäni vain ihmetyttää palautuslomaketta lukiessani, että tuote pitää palauttaa myyntikuntoisena, ja myös sen myyntipaketin on oltava myyntikuntoinen. Omani oli ainakin ihan rullalla, koska pehmeän pahvilaatikon päällä oli ainoastaan muovipussit. Mitenhän mahdollisen palautuksen yhteydessä olisi käynytkään, kun paketti ruttuisena olisi palautunut.

Ainiin ja paketinhakureissulla sain vihdoin haettua ilmaisen Liberolaukunkin K-Citymarketista. Näin kun sisältöä katsoo, suosittelen sitä kaikkien hakevan, ilmaiseksi kun sen lappua vastaan saa. (hyllynreunassa tuotehintana taisi lukea 10eur). Itselleni ei ainakaan mainospostia ole tullut tilauksen ansiosta yhtään enempää kuin ennenkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, julkaistaan kun olen tarkistanut.