Blogissa seurataan allekirjoittaneen elämää rouvana ja äitinä.

6. maaliskuuta 2016

9 pv vaimona - Kiitoskortit



Kenelle niitä lähettää on päällimäinen kysymykseni.

Normaaleissa juhlissahan kaikille paikalle saapuneille, lahjan tai onnentoivotuksen lähettäneille vieraille kiitoskortti lähetetään. Meillä kun yllätysjuhliin osallistui vain kourallinen ihmisiä herää kysymys, mites ne kaikki muut, jotka olisi isompiin juhliin kutsuttu?
Päätin vetää linjan siihen, että kiitoskortin saavat kaikki ne, jotka meitä ovat huomioineet henkilökohtaisesti niin viestillä tai jonkun vieraan kautta. Kiitoksen saamiseen ei riittänyt nyt iloisen tapahtumakuvan peukutus facebookissa.
Entäs ne, joiden olisin odottanut meitä onnittelevan, mutta onnentoivotusta ei ole kuulunut. Vedänkö herneen nenään ja kasvatan välimatkaa vai tulenko vastaan ja lähetän kiitoskortin. Mutta mistä silloin kiitän? Onnittelematta jättämisestä?


Näitä ajatuksia miettiessäni pyörittelen käsissäni kiitoskortteja ja rustaan varmoihin tapauksiin nimet ja nakkaan postiin ensiviikolla. Muutama kortti saa vielä jäädä odottamaan kohtaloaan, josko joku nostaisi päänsä puskasta ja ymmärtäisi kohteliasuuksissaan onnitella.

Mutta onhan minulla tähän ongelmaan jonkinmoinen ratkaisu suunnitteilla. Olin kaukaa viisas ja tilasin heti (ifolorin talvikarnevaaleilta) kahdenlaisia kortteja. Perinteisiä kiitoskortteja heille, jotka olivat paikalla, tiesivät asiasta tai vilipittömästi onnittelivat asiasta heti kun kuulivat siitä. Ja toisenlaisia kortteja, jossa ei kiitosteksiä lue, näillä ilmoitan vielä tapahtuneesta heille jotka paikalla eivät olleet, mutta asiasta ovat jo saaneet tiedon kuluneella viikolla.

Näin minulle tulee hyvä mieli ja ehkä heillekkin, joiden postilaatikosta naamamme ilmestyvät kortin muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, julkaistaan kun olen tarkistanut.