Blogissa seurataan allekirjoittaneen elämää rouvana ja äitinä.

6. huhtikuuta 2017

405 pv Vaimona - Perätila-Prinssin kontrolli

Tosiaan vihjailin tuolla aiemmassa postauksessa, että raskaudestani on jotain `uutta` tietoa. Tänään tosiaan käyty lääkärissä viimeistä kertaa (toivottavasti) ennen syntymää.

sairaala-look magneettikuvauksessa

Meidän perätilanen, kun ei viikko sitten (rv37+0) tapahtuneessa kääntöyrityksessä halunnut vieläkään kääntyä, niin jouduin lisätutkimuksiin.

Viimeviikolla (rv37+1) kävin lantion magneettikuvassa. Jos jotain mietityttää mitä siellä tapahtui, niin. Vaihdettiin omat vaatteet pois (alushousut ja sukat jäivät jalkaan). Mitään koruja ja metalliesineitä ei saanut olla. Tämän jälkeen siirryin pötköttämään laverille, sain jalkojeni alle tuen ja korvilleni kuulosuojaimet. Tämän jälkeen minut tyrkättiin magneettikuvaus tunneliin, jossa piti olla mahdollisimman liikkumatta 20 min ajan. Ja kyllä se 20min aika pitkältä ajalta tuntui, lopussa aloin laskemaan minuutteja, koska tunnelista puhalsi kylmää ja raikasta ilmaa niin suurella teholla, että silmistä alkoi vuotamaan vedet.
Tuloksia ilmoitettiin jo samalla viikolla puhelimitse.

Tänään (rv38+2) kävin vielä lähi tarkastuksessa. Se tehtiin käsikopelolla ja vielä mitattiin vauva tarkemmin. Lääkäri otti useamman mitan, jotta saataisiin mahdollisimman tarkka tämänhetkinen tulos. Kaikki mitat olivatkin kunnossa ja vauvan tulolle annettiin vihreää valoa.
Käyrä 1 rv 37, ennen kääntöä

Käyrä 2 rv 37, käännön jälkeen

Käyrä 3 rv 38+2, pt kontrolli

Käyrillä näkyi selviä ja säännöllisiä supistukisa ja vauva oli jo hyvin alhaalla, joten toivottavasti odottavan aika ei ole pitkä. Ja tosiaan en siis aiemmin ollut tiennyt, että liikkeet joita tunsin ovat käyrän mukaan supistuksia. Olen pitänyt niitä enemminkin vauvan jumppatuokioina. Jalat kun ovat kuitenkin olleet alaspäin ja siellä alueella ne kaikki muljunnat ovat tuntuneet. Nyt siis ollaan tarkemmin kuulolla näiden tuntemuksien ja liikkeiden kanssa, että milloin alakaisivat voimistua ja olemaan säännöllisiä synnytys-supistuksia.

Onko jollain muulla ollut tilanne, että ei ole tunnistanut harjoitussupistuksia, mutta ns. oikeiden supistusten tullessa tilalle on ollut heti kartalla, että mitä nyt tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, julkaistaan kun olen tarkistanut.